Over mij

 

Yvette Kempen

Tijdens mijn studie economie aan de Universiteit Maastricht, vond ik psychologie en marketing de mooiste vakken. Het heeft me altijd geïnteresseerd wat mensen beweegt, belemmert en motiveert. Hoewel ik toen ergens al wist dat ik daar meer mee wilde doen, liep mijn loopbaan in eerste instantie anders. Ik ging aan de slag binnen de bancaire- en verzekeringssector. Daar ontdekte ik al snel dat verkoop, training en advies niet gaan over producten maar vooral over mensen. Ik voelde weer de bevestiging dat dat is wat ik het leukste vind: Mensen begeleiden bij het (terug)vinden van hun eigenheid, hun kwaliteiten en zelfvertrouwen.

IMG_0809 - versie 3Mijn verandering

Na de start van verschillende reorganisaties op mijn werk en het overlijden van mijn vader in 2008, merkte ik dat het leven me steeds meer energie ging kosten. Ik voelde veel twijfel of mijn werk nog wel bij me paste maar negeerde mijn gevoel. Tot mijn lichaam grote signalen af ging geven en ik in het medische circuit belandde. Dat was voor mij het moment om daadwerkelijk te kiezen voor wat ik graag wilde en me niet te laten leiden door mijn angsten en zorgen. Ik koos om mijn zekerheden los te laten en begon, samen met mijn man, met de opbouw van een schoonmaakbedrijf. Tegelijk ben ik in 2012 gestart met een holistische opleiding tot coach/therapeut bij opleidingsinstituut Ananta.

Vanaf dat moment veranderde mijn hele kijk op het leven. Het verdwijnen van mijn medische klachten op het moment dat ik ging doen waar mijn hart lag, versterkte mijn geloof in een holistische visie. Voor mij zijn eenheid en balans in lichaam en geest de sleutels voor het leven. Ik heb geleerd en ben nog steeds lerende om zelf verantwoording te nemen voor alles wat ik in de wereld om me heen gespiegeld krijg. Dit geeft me ook het besef dat ik in staat ben om te creëren wat ik wil. Ik kan er zelf voor kan zorgen dat ik mijn dromen niet alleen droom maar ook leef. Voor mij voelt dat als een bijzondere reis met vallen en opstaan, welke ik met een flinke dosis humor en eigenliefde mag maken.

Aaluna

Met Aaluna leef ik daadwerkelijk mijn passie. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en je te begeleiden in jouw ontdekkingstocht naar balans en groei.  Hier zijn vele mogelijkheden voor. Bij de ene persoon vraagt het lichaam, in de vorm van klachten, aandacht en bij een ander is het werken met verlangens en mentale of emotionele blokkades de sleutel. Welke ingang het ook is, het zelfhelende vermogen van mensen zie ik als een enorme kracht en een wonder om toeschouwer van te mogen zijn!