Wat is een detox behandeling?

Deze behandeling  is gericht op het bevorderen van ontgifting en reiniging van het lichaam en levert daardoor een bijdrage aan de herstel van de balans. Er wordt gebruik gemaakt van een detox-voetenbad. Om het effect te versterken wordt tegelijk gebruik gemaakt van kleuren/licht therapie,

Kleurentherapie

Kleuren/licht therapie werkt met hulp van de nieuwste technologie en energetische knowhow. Specifieke licht/kleur frequenties ontgiften de cellen, stimuleren de celstofwisseling, herstellen de huid en het onderhuid bindweefsel. Dit wordt gedaan met behulp van een speciale lamp die gekoppeld wordt aan een tablet van waaruit de specifieke frequenties worden opgehaald voor behandeling. Elke frequentie (kleur) brengt een specifieke (helende) eigenschap met zich mee. Kleuren/lichtfrequenties beïnvloeden de energiestroom in het lichaam, werken helend en helpt ongemakken in het dagelijkse leven te verlichten. Het stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en is een weldaad voor geestelijk en lichamelijk welbevinden.

Detoxer

Een detoxer is een apparaat dat het lichaam stimuleert om te ontgiften en de afvalstoffen te verwijderen. Hiertoe wordt het apparaat aan een voetenbad gekoppeld waarbij het waterschelp geïoniseerd wordt. Dit water kan goed ‘binnendringen’ in het lichaam via de poriën van de voeten. Er ontstaan trillingen die overgebracht worden naar de lichaamscellen. Op deze manier wordt het lichaam gestimuleerd om te ontgiften en komen afvalstoffen vrij. Een gedeelte van de afvalstoffen verlaat het lichaam tijdens de behandeling. De rest van de afvalstoffen wordt via de organen gezuiverd en het lichaam uitgewerkt.

In combinatie met de lichtbehandeling, werkt de detoxer extra krachtig: de ionenreiniger zorgt ervoor dat afvalstoffen die vrij gekomen zijn door de lichtbehandeling direct afgevoerd kunnen worden via de voeten in het water. Tegelijk zorgt het geïoniseerde water in het voetenbad er voor dat het lichaam nog meer gestimuleerd wordt om te ‘ontgiften’. Een dubbele werking dus.

Hoe verloopt een behandeling?

Tijdens de behandeling zit je in een stoel. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale lamp die gekoppeld is aan een computer. Deze lamp wordt op het voorhoofd gericht. Via de software worden de speciale (licht)frequenties opgehaald voor een behandeling. Tegelijk worden de voeten in een voetenbad geplaatst. De detoxer zorgt ervoor dat het water geïoniseerd wordt en het lichaam verder gestimuleerd wordt om te gaan ontgiften.

Voor wie is een detox behandeling aan te raden?

Een behandeling is prettig voor iedereen. Het is een zeer effectieve methode om het lichaam te reinigen. We hebben tevens veel positieve ervaringen met deze behandeling in situaties waarin mensen veel medicijnen dienen te gebruiken, veel amalgaam-vullingen hebben of vaak een narcose hebben ondergaan. Ook worden regelmatig detoxbehandelingen ingezet wanneer iemand een chemotherapie ondergaat.  Een ontgiftingsbehandeling kan dan mogelijk bijdragen aan vermindering van bijwerkingen en/of misselijkheid. Daarnaast kan het in specifieke situaties een ondersteuning na een Health behandeling zijn.